Eylül 2016 Haberleri

Bruma Beşiktaş'a attığı golü anlattı

Bruma Beşiktaş'a attığı golü anlattı Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma Antalyaspor öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

İbrahim Hacıosmanoğlu bir kez daha özür diledi

İbrahim Hacıosmanoğlu bir kez daha özür diledi 28 Ekim 2015'te oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçından sonra söylediği sözlerle ilgili İbrahim Hacıosmanoğlu, bir kez daha özür diledi!

İşte futbol işte aşk! Golünü kanser eşine adadı

İşte futbol işte aşk! Golünü kanser eşine adadı UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Fiorentina Karabağ maçına Arjantinli yıldız Mauro Zarate'nin jesti damgasını vurdu.

Attığı golü kanser hastası eşine adadı

Attığı golü kanser hastası eşine adadı Fiorentina forması giyen Mauro Zarate, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Karabağ maçında attığı golü kansere olumlu cevap veren eşine adadı. Bu desteğini formasının altına giydiği tişört ile gösterdi.

Beşiktaş taraftarı Ukrayna medyasını büyüledi

Beşiktaş taraftarı Ukrayna medyasını büyüledi Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçı için Türkiye'ye gelen Ukraynalı gazeteciler, Vodafone Arena'daki atmosfere hayran kaldı.

Milli sporculardan tekvandoda 4 madalya!

Milli sporculardan tekvandoda 4 madalya! Peru'da başlayan 10. Tekvando Poomse Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcular, 2 altın ve 2 bronz madalya kazandı.

UEFA'dan Fatih Terim'e ziyaret

UEFA'dan Fatih Terim'e ziyaret UEFA Baş Teknik Sorumlusu Ioan Lupescu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i makamında ziyaret etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER