Eylül 2016 Haberleri

Hollandalı gazetecinin sorusu Lens'i çileden çıkardı

Hollandalı gazetecinin sorusu Lens'i çileden çıkardı Fenerbahçe-Feyenoord maçından sonra Hollandalı bir gazetecinin sorusu sarı lacivertli takımın yıldızı Jeremain Lens'i adeta çılgına çevirdi..

G.Saray 3. formasını resmen açıkladı!

G.Saray 3. formasını resmen açıkladı! Galatasaray, 3. formasını resmen açıkladı.

Demba Ba İsmail Köybaşı'na destek verdi

Demba Ba İsmail Köybaşı'na destek verdi Beşiktaş’ın eski golcüsü Demba Ba, Fenerbahçe'nin Feyenoord'la oynadığı maçı tribünden takip ederken maçtan sonra da eski takım arkadaşı İsmail Köybaşı ile bir süre sohbet etti.

Zürih-Osmanlıspor maçında PKK bayrağı açtılar

Zürih-Osmanlıspor maçında PKK bayrağı açtılar Zürih ile Osmanlıspor arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi grup maçında, PKK yandaşları tribünde Abdullah Öcalan ve PKK bayrakları açtı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe isyanı

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe isyanı Zorya maçından 3 puanla çıkan Manchester United'da menajer Jose Mourinho Fenerbahçe maçı öncesi zorlu fikstürden bahsetti ve bu durumu değiştirmek imkansız dedi.

Lens Feyonoord’lu futbolculara tek başına dayılandı

Lens Feyonoord’lu futbolculara tek başına dayılandı Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens’in Feyenoordlu futbolcularla eskiden kalma bir hesabının olduğu ortaya çıktı.

Şenol Güneş yeni 10 numarasını buldu

Şenol Güneş yeni 10 numarasını buldu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçında forvet arkası pozisyonunda Tolgay Arslan'ı denemeye karar verdi..

TREND HABERLER
TREND HABERLER