Eylül 2016 Haberleri

Arda Turan bu sezon bir ilki yaşıyor

Arda Turan bu sezon bir ilki yaşıyor Geçen sezon oynadığı futbolla eleştirilen Arda Turan, yeni sezona iyi oyunu ve golleriyle başlarken kariyerinde bir ilki yaşıyor.

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu krizi

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu krizi Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun 'Şampiyonlar Ligi takımı kuracağız' açıklamaları futbolcuların bir hayli tepkisini çekti.

Beşiktaş'ta gelen gideni aratıyor

Beşiktaş'ta gelen gideni aratıyor Kara Kartal’ın iki yeni transferi, geçen seneki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan iki eski yıldızın yerini dolduramadı.

Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor! Trabzonspor'un bonservisini almaması üzerine Galatasaray'a geri dönen Salih Dursun, devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı.

Hollanda basını faturayı Dirk Kuyt'a kesti

Hollanda basını faturayı Dirk Kuyt'a kesti Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord'u mağlup etmesi Hollanda medyasında da geniş yer buldu. Hollandalılar, Dirk Kuyt'ın İstanbul'da kendisini kaybettiğini iddia etti.

Dirk Kuyt Jeremain Lens'in bacağını kıracaktı

Dirk Kuyt Jeremain Lens'in bacağını kıracaktı Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirk Kuyt, sarı lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Jeremain Lens'in neredeyse futbol hayatını bitirecekti..

Deivid de Souza'dan Fenerbahçe itirafı

Deivid de Souza'dan Fenerbahçe itirafı Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza, 2 ay sonra Brezilya'ya dönüşü sonrası konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER