Eylül 2016 Haberleri

Arsene Wenger İngiltere'ye göz kırptı

Arsene Wenger İngiltere'ye göz kırptı Sam Allardyce'dan boşalan İngiltere Milli Takımı teknik direktörlüğüne aday gösterilen isimlerden biri olan Arsene Wenger'den sürpriz bir çıkış geldi..

Lens'in deparı sosyal medyayı salladı! Bir de gol olsaydı...

Lens'in deparı sosyal medyayı salladı! Bir de gol olsaydı... UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece oynanan Fenerbahçe-Feyenoord maçında sahanın yıldızı Jeremain Lens'in 78. dakikadaki 70 metrelik deparı, sosyal medyada büyük ses getirdi.

Akif Çağatay Kılıç müjdeyi verdi! Maçlar...

Akif Çağatay Kılıç müjdeyi verdi! Maçlar... Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF 1. Lig'deki yayın krizinin en kısa sürede çözüleceği müjdesini verdi.

Jan Olde Riekirenk: Advocaat'e mesaj attım

Jan Olde Riekirenk: Advocaat'e mesaj attım Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Antalyaspor maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Beşiktaş'ta fikstür isyanı! Galatasaray...

Beşiktaş'ta fikstür isyanı! Galatasaray... Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den fikstür konusunda açıklama geldi..

Quaresma Şampiyonlar Ligi'ne damgasını vurdu

Quaresma Şampiyonlar Ligi'ne damgasını vurdu Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, vatandaşı Cristiano Ronaldo'yu geçerek Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.

Galatasaray'dan bir gurbetçi transferi daha

Galatasaray'dan bir gurbetçi transferi daha Tolga Ciğerci’den müthiş bir katkı alan Galatasaray, Milli Takım’a kadar yükselen Kaan için devre arasında girişimde bulunacak..

TREND HABERLER
TREND HABERLER