Eylül 2016 Haberleri

Türk hakemlere ömür boyu men cezası

Türk hakemlere ömür boyu men cezası Uluslararası Tenis Federasyonu, Türk hakemler Serkan Aslan ve Mehmet Ülker'e ömür boyu organizasyonlardan men cezası verdi.

Akhisar Belediyespor - Gençlerbirliği maçı sessiz bitti

Akhisar Belediyespor - Gençlerbirliği maçı sessiz bitti 6. haftanın açılış maçında Akhisar Belediyespor, evinde Gençlerbirliği ile berabere kaldı.

Erman Toroğlu: 'Terim bunu yapıyorsa bir sebebi var'

Erman Toroğlu: 'Terim bunu yapıyorsa bir sebebi var' Erman Toroğlu, Fatih Terim'in Arda Turan'ı milli takıma çağırmaması konusunda konuştu.

İspanyollar, Arda Turan'ın milli takım kadrosuna alınmamasına çok şaşırdı

İspanyollar, Arda Turan'ın milli takım kadrosuna alınmamasına çok şaşırdı İspanyollar, 9 maçta 5 gol atıp 4 asist yapan Arda Turan'ın A Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna alınmamasına çok şaşırdı.

Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği nedeniyle yaşam savaşı veriyor

Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği nedeniyle yaşam savaşı veriyor Hırvatistan Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği nedeniyle yaşam savaşı veriyor.

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e destek

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e destek Erman Toroğlu, Fatih Terim'in Arda Turan'ı milli takıma çağırmamasını değerlendirdi.

Emre Mor'dan Fatih Terim ve Ronaldo yanıtı

Emre Mor'dan Fatih Terim ve Ronaldo yanıtı Türk Milli Takımını tercih etme sebebine açıklık getiren genç oyuncu, Ronaldo ile yan yana geldiği o anı da anlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER