Şubat 2016 Haberleri

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Süleyman Seba cevabı

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Süleyman Seba cevabı Fenerbahçe Kulübü, derbide Süleyman Seba'ya küfür edildiği iddialarına karşı Beşiktaş Kulübü'ne cevap verdi.

Mustafa Denizli dönemi bitti Galatasaray'ın yeni teknik direktörü...

Mustafa Denizli dönemi bitti Galatasaray'ın yeni teknik direktörü... Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Galatasaray başkanı Dursun Özbek Mustafa Denizli'nin istifasını kabul etti..

Salih Dursun adını bir caddeye verdiler

Salih Dursun adını bir caddeye verdiler Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ile dünya basınında da yer alan Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un adını Liman bölgesindeki caddeye verdi.

Amed Sportif Faaliyetler yarı final hedefliyor

Amed Sportif Faaliyetler yarı final hedefliyor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 3 Mart Perşembe günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Amed Sportif Faaliyetler, yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Arsenal'e kanat oyuncusunda kötü haber!

Arsenal'e kanat oyuncusunda kötü haber! İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'ın kanat oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Mehmet Demirkol Sneijder'e meydan okudu

Mehmet Demirkol Sneijder'e meydan okudu Mehmet Demirkol, Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli için yaptığı açıklamaların gündeme damga vurması sonrasında ortaya çıkan dava açılacak sözlerine meydan okudu!

Akhisar Belediyespor Galatasaray'a odaklandı

Akhisar Belediyespor Galatasaray'a odaklandı Cihat Arslan, Galatasaray ile yarın deplasmanda oynanacakları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının iki takım için de çok önemli olduğunu söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER