SÜPER LİG

Mehmet Demirkol Sneijder'e meydan okudu

Mehmet Demirkol, Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli için yaptığı açıklamaların gündeme damga vurması sonrasında ortaya çıkan dava açılacak sözlerine meydan okudu!

Mehmet Demirkol Sneijder'e meydan okudu

Mehmet Demirkol, Sneijder ile ilgili söylediklerinin arkasında durdu ve Sneijder ile ilgili net konuştu.

Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'nin antrenman metotlarıyla dalga geçtiği ifadelerini savunan ve "Bunu yönetime de söylüyor. Bayağı aşağılayarak hem de. Yönetimin yanıtını bilmiyorum. Sneijder'in büyük kredisi var. O yüzden bunları söyleyebiliyor. Bunlarla hocalık yapmak zor ve bu durumla ilgili yönetimden bir açıklama bekliyorum. Mustafa Denizli'ye sorulmadan altyapı hocası değiştiriliyor. Şimdi o hocanın takımın başına gelme ihtimali var" açıklamalarının arkasında duran Mehmet Demirkol, "Menajeri tarafından da Özgür Buzbaş'a söyledi. Sneijder tartışmasının iki yönü var. 1.'si insani yönü, diğeri de mesleki yönü. Çok içtenlikle ve insani olarak söylüyorum, Sneijder'in üzülmesi beni üzer. Çünkü Sneijder bana lazım. Burada emekli olmasını isterim. Trabzonspor maçında da sahaya çıkmadığında üzüldüm. Seyretmek istiyorum adamı. Bu konudaki hayranlığım da bilinen bir şeydir, burada da söyledim" diye konuştu. 

"HABER YÜZDE 1 M-İ-L-Y-O-N D-O-Ğ-R-U-D-U-R"

Olayın mesleki yönüne de dikkat çeken Mehmet Demirkol, "Söylediğim haber yüzde 1 m-i-l-y-o-n d-o-ğ-r-u-d-u-r. Bu konuda galiba dava açılacakmış. Böyle bir şey olacaksa kusura bakmasınlar, kazanırım. Çünkü ben burada oturup, duracağım ve böyle bir şey kuracağım. Bu Sneijder herhalde.... İnsaf... Aklımızla alay etmeyin. Çok net bir şey söylüyorum" ifadeleriyle meydan okudu.

Sneijder'in menajeri Guido Albers'in söylediklerinin kendini bağlamadığını söylemesine de değinen Mehmet Demirkol, "Olur mu öyle şey. Oyuncu temsilcisi, o. 1.5 aydır, Albers Galatasaray yönetimine; 'Galatasaray'da taktik yok, çalışma yok. Denizli büyük bir hataydı.' diyor. Yöneticinin ismini söylemiyorum. Kendisi biliyor. Ben yönetimden almadım, direk Albers'ten aldım. Albers bana mı söyledi. Özgür Buzbaş'a söyledi. Özgür Buzbaş kim? Benim müdürüm. Bunun ötesi de var. Yazılmamış kaydıyla söylenenler var, bunları bile söylemiyorum. Mehmet Demircan da söyler, neler söylendiğini. Mehmet Demircan, neler söylediğini açıklasa olay olur. Mehmet Demircan'a; 'Bunu yazma' dediği için o da yazmadı. Gazetecilikte böyle bir şey var. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum ama gazeteciye söylemişse bu haberdir. 'Off the record' dediği için söylemiyor. Bunlar var. Ben kafadan uydurmuyorum. Lütfen benimle aklımla alay edilmesin. Sneijder benimle röportaj yapmadı. Benimle röportaj yaptı mı dedim. Albers'in gazetecilere söylediklerini açıkladım. Sadece Özgür Buzbaş ve Mehmet Demircan değil, bir çok gazeteci de bunu biliyor" açıklamalarını yaptı.

Beşiktaş'tan küfür açıklaması

"SNEIJDER'İN ÜZÜLECEĞİNİ BİLSEYDİM SÖYLEMEZDİM"

Mehmet Demirkol, bu haberleri herkesin bildiğini vurgularken, "Bunu yazamayabilirsin doğrudur. Söyleyeceğim tuttu. Snejder'in buna üzüleceğini bilsem söylemezdim. Çünkü Sneijder'in üzülmesini istemem. Sneijder haklı da olabilir. Mustafa Denizli eleştirisi net de olabilir. Sneijder'e yönetim; 'Teknik direktörlüğe kimi getirelim?' diye soruyorsa, problem yönetimdedir. Oyuncuya yönetim teknik direktör sorar mı? Bana sorsalar ben oyuncu olsam; 'Ben karışmam o benim işim değil' derim. Ama oyuncu bazen çalışmak istediği teknik direktörü söyleyebilir ya da menajeri para kazansın diye söyleyebilir. Bunlar fikir yürütme. Bunlar bilgi değil. Ama söylediğim haber yüzde 1 milyon doğrudur. Kanıtlarım. Kusura bakmasınlar" ifadelerini kullandı.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER