Şubat 2016 Haberleri

Galatasaray o futbolcuların biletini kesti!

Galatasaray o futbolcuların biletini kesti! Galatasaray'da yaşanan belirsizlikler ve alınan kötü sonuçların ardından yönetim, takımda büyük bir revizyona gitme kararı aldı.

Beşiktaş Fenerbahçe'ye bir cevap daha verdi!

Beşiktaş Fenerbahçe'ye bir cevap daha verdi! Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe'nin yaptığı küfür açıklamasının üzerine bir açıklama yaptı.

Gaziantepspor kötü haber aldı

Gaziantepspor kötü haber aldı Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Habib Habibou'nun sakatlığı nedeniyle en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

İniesta Arda Turan için bunları söyledi

İniesta Arda Turan için bunları söyledi Barcelona'nın takım kaptanı Andres Iniesta, milli futbolcu Arda Turan için övgü dolu sözler söyledi.

UEFA Cüneyt Çakır'a görev verdi

UEFA Cüneyt Çakır'a görev verdi UEFA, Euro 2016'da görev yapacak 18 hakemi açıkladı. FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır da listedeki yerini aldı..

Hamza Hamzaoğlu verginin önemini anlattı

Hamza Hamzaoğlu verginin önemini anlattı 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğe Bursaspor'un finansal yapılanmadan sorumlu asbaşkanı Faruk Pulat, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile kaleci Harun Tekin katıldı.

Galatasaraylı futbolcu Hamzaoğlu'nun radarında

Galatasaraylı futbolcu Hamzaoğlu'nun radarında Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Sercan Yıldırım'ı gelecek sezon da kadroda görmek istediğini açıkladı

TREND HABERLER
TREND HABERLER