Şubat 2016 Haberleri

Diego Türk halkına hayran olduğunu açıkladı

Diego Türk halkına hayran olduğunu açıkladı Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas, UEFA Avrupa Ligi'nde hedeflerinin final oynamak olduğunu belirtti.

Vedat Muric 3 puan almak istiyor

Vedat Muric 3 puan almak istiyor Muric, Giresunspor tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Denizlispor maçında kendilerine yakışmayan bir oyun sergilediklerini söyledi.

Tottenham'ı favori ilan etti

Tottenham'ı favori ilan etti İngiltere Premier Lig'de lider Leicester City'nin teknik direktörü Claudio Ranieri, şampiyonluğun favorisinin Tottenham olduğunu söyledi.

Denizlispor kazanmak için her şeyi yapacak

Denizlispor kazanmak için her şeyi yapacak PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, kalan tüm maçlarının final niteliğinde olduğunu belirterek, kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

THY Avrupa Ligi için kritik hafta

THY Avrupa Ligi için kritik hafta Avrupa basketbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, Top 16 turu 9. hafta maçlarıyla devam edecek.

Süper Lig fikstürü değişecek

Süper Lig fikstürü değişecek İngiliz The Sun gazetesi özel ibaresiyle verdiği haberde, İngiltere'nin Mayıs ayında Türkiye ile oynayacağını iddia etti...

Volkan Demirel derbi sonrası nargile içti

Volkan Demirel derbi sonrası nargile içti Dün akşam sergilediği performansla herkesin beğenisini toplayan Volkan Demirel maçtan sonra nargile içerken görüntülendi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER