Ekim 2014 Haberleri

Miroslav Stoch'un tek derdi Fenerbahçe

Miroslav Stoch'un tek derdi Fenerbahçe Kiralık olarak Al Ain'in yolunu tutan Miroslav Stoch'un en büyük problemi Fenerbahçe ile olan sözleşmesi.

Kayseri Erciyesspor'un golcüsüne o isim verildi

Kayseri Erciyesspor'un golcüsüne o isim verildi Kayseri Erciyesspor'un gol silahı Portekizli Arnaldo Edinho'ya Türk kahramanının ismi verildi.

Derbide sağ bekte kim oynayacak?

Derbide sağ bekte kim oynayacak? Beşiktaş'ın sakat ve cezalı futbolcuları haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Bilic'in canını bir hayli sıkmış durumda.

Galatasaray'dan Ersun Yanal'a açık kapı

Galatasaray'dan Ersun Yanal'a açık kapı Fenerbahçe'nin eski hocası Ersun Yanal, Galatasaray'ın başına geçebilmek için her yolu deniyor.

Halilhodzic eski Trabzonsporlular'ı yenemiyor

Halilhodzic eski Trabzonsporlular'ı yenemiyor Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ligde çalıştırdığı takımları karşısında galibiyet yaşayamadı.

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Antalya'da

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Antalya'da Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından 8-9 Kasım tarihlerinde Antalya'da Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası düzenlenecek.

Çaykur Rizespor'un başı sakatlıklarla dertte

Çaykur Rizespor'un başı sakatlıklarla dertte Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER