Ekim 2014 Haberleri

Beşiktaş'ın hedefinde Cicinho var

Beşiktaş'ın hedefinde Cicinho var Kadrosunu bir sağ bek alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş, listenin ilk sırasına Sivasspor'un yıldızına çevirdi.

Ahmet Çakar'dan sürpriz derbi önerisi

Ahmet Çakar'dan sürpriz derbi önerisi Spor yorumcusu Ahmet Çakar bugünkü köşe yazısında Beşiktaş Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak ilginç bir öneride bulundu.

Beşiktaş'tan sonra Feda sırası Galatasaray'a geldi.

Beşiktaş'tan sonra Feda sırası Galatasaray'a geldi. Başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsuvat, ilk icraat olarak Florya'nın anahtarını Abdurrahim Albayrak'a teslim etti.

Halilhodzic'in PFDK'ya sevk edilmesi şoke etti

Halilhodzic'in PFDK'ya sevk edilmesi şoke etti Trabzonspor'da ismi gündemden düşmeyen Vahid Halilhodzic'in PFDK'ya sevk edilmesi bordo-mavili camiada şok etkisi yarattı.

Adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli ile ilgili iddialar yenilendi

Adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli ile ilgili iddialar yenilendi Son 1.5 senedir yoğun bir şekilde Galatasaray ile anılan Mario Balotelli ile ilgili iddialar yenilendi.

Galatasaray'da futbolcular bölündü

Galatasaray'da futbolcular bölündü Sekiz ayrı oluşumun yer aldığı Cimbom'da futbolcular neden bölündü? Hangi futbolcular, hangi grupta? Grup liderleri kim?

Duygun Yarsuvat'tan isim vermeden Aziz Yıldırım'a eleştiri

Duygun Yarsuvat'tan isim vermeden Aziz Yıldırım'a eleştiri Florya'da futbolculara hitaben bir konuşma yapan Başkan Duygun Yarsuvat, isim vermeden Aziz Yıldırım'ı da eleştirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER