Ekim 2014 Haberleri

Bruno Alves ve İsmail Kartal sarıldı

Bruno Alves ve İsmail Kartal sarıldı Fenerbahçe haftasonu oynayacağı Beşiktaş derbisi hazırlıklarını iki yıldızından eksik şekilde sürdürdü.

Roma Salih için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak

Roma Salih için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak Büyük umutlarla Fenerbahçe'den Roma'ya transfer olan Salih Uçan devre arasında kiralık olarak Parma'ya transfer olacak.

Galatasaray Liv Hospital'a zombi sürprizi

Galatasaray Liv Hospital'a zombi sürprizi Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague'de cuma günü Laboral Kutxa takımıyla karşı karşıya gelecek.

Yarsuvat Prandelli görüşmesi sonunda gerçekleşti

Yarsuvat Prandelli görüşmesi sonunda gerçekleşti Başkan Duygun Yarsuvat teknik direktör Cesare Prandelli ile ilk kez bir araya geldi

Jurgen Klopp'a basın toplantısında sürpriz

Jurgen Klopp'a basın toplantısında sürpriz Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, St.Pauli maçı sonrası basın toplantısında hiç beklemediği bir durumla karşılaştı.

Abdurrahim Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar

Abdurrahim Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar Florya'da mesaiye başlayan Abdurrahim Albayrak, kulüp kanalından önemli açıklamalar yaptı.

Yarsuvat ile Sabri arasındaki gülümseten diyalog

Yarsuvat ile Sabri arasındaki gülümseten diyalog Galatasaray'da başkanlık döneminde ilk kez Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Duygun Yarsuvat, teknik ekip ve oyuncularla buluştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER