Ekim 2014 Haberleri

Caner Erkin'den o iddialara yanıt

Caner Erkin'den o iddialara yanıt Son haftalarda farklı konularla gündeme gelen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin isyan etti.

Nuran Yıldız'dan futbol medyasına sert eleştiri

Nuran Yıldız'dan futbol medyasına sert eleştiri Gazeteciler.com yazarı Nuran Yıldız Fenerbahçeli futbolcular hakkında çıkan iddiaları sert bir dille eleştirdi.

Türk futbolu zirveyi ele geçirdi

Türk futbolu zirveyi ele geçirdi Kulüplerin ödemediği paralar nedeniyle FIFA’ya başvuran ve davacı olan yabancı sayısının 289’a yükselmesiyle bu alanda Türk futbolu zirveyi ele geçirdi.

Bülent Korkmaz hakkında ilginç gerçek

Bülent Korkmaz hakkında ilginç gerçek Beşiktaş maçında Gökhan Töre'nin ingilizce ettiği küfürü hakeme şikayet eden Bülent Korkmaz hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Süleyman Seba'nın kemikleri sızlayacak

Süleyman Seba'nın kemikleri sızlayacak Süleyman Seba'ya adanan 2014 2015 sezonu hiç de beklenildiği gibi dostluk, kardeşlik ve saygı çerçevesinde ilerlemiyor.

Bariz şikenin görüntüleri ülkede şok etkisi yarattı

Bariz şikenin görüntüleri ülkede şok etkisi yarattı Endonezya'da yaşanan olaylar sonrasında seyircisiz oynanan Sleman-Semarang maçında yapılan bariz şikenin görüntüleri ülkede şok etkisi yarattı.

Kasımpaşa galibiyet serisi peşinde

Kasımpaşa galibiyet serisi peşinde Lacivert-beyazlı takım, yarın deplasmanda Galatasaray'ı yenip ligde üst üste 2. galibiyetini almak istiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER