Eylül 2011 Haberleri

Kartalspor'dan kaza yapanlara mesaj

Kartalspor'dan kaza yapanlara mesaj Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor kaza yapan kulüp personeli için ''geçmiş olsun'' mesajı yayımladı.

Teknik direktörlerin çıldırdığı anlar

Teknik direktörlerin çıldırdığı anlar Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

GS-BJK derbilerinin tartışmalı kararları

GS-BJK derbilerinin tartışmalı kararları Derbiler gergin ortamlarda oynanır. o gergin ortamlarda verilen tartışmalı kararlar da her zaman infial yaratır. işte kimi zaman beşiktaş, kimi zaman galatasaray camiasında infial yaratan, kolay kolay unutulmayacak 10 hakem kararı.

Rakibini sakatladığı için ceza aldı

Rakibini sakatladığı için ceza aldı matör (C) Genç Ligi'nde mücadele eden Spvg Odenkirchen takımında forma giyen Enver Yılmaz, rakibini sakatladığı için ceza aldı.

Galatasaray'dan yapılan haberlere tepki

Galatasaray'dan yapılan haberlere tepki Galatasaray Kulübü son günlerde bazı medya organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosu

Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosu Almanya'nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde gelecek ay Türkiye ve Belçika ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Basketbolseverler bu haberi bekliyor

Basketbolseverler bu haberi bekliyor Spor Toto Türkiye Kupası eleme turu müsabakalarının biletleri satışa sunuldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER