Eylül 2011 Haberleri

Yakaladığımız liderliği sürdürmek istiyoruz

Yakaladığımız liderliği sürdürmek istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Sportif Direktörü Kamil Dizar, hedeflerinin yarın Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmadan puan çıkararak, liderliği sürdürmek olduğunu söyledi.

Milli yıldızın heykeli dikilecek

Milli yıldızın heykeli dikilecek FIVB, smaçlarıyla rakiplere korku salan sayı kraliçemiz Neslihan Darnel’i ölümsüzleştirecek.

Samsunspor'dan TFF'nin kararına destek

Samsunspor'dan TFF'nin kararına destek Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarının kadınlar ve 16 yaş altı çocuklara ücretsiz izlettirileceğini açıklandı.

İlhan Cavcav'dan sevindirici haber

İlhan Cavcav'dan sevindirici haber 9 gündür hastanede bulunan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav bugün taburcu oldu. ...

Alex De Souza’dan samimi itiraflar

Alex De Souza’dan samimi itiraflar Fenerbahçe'nin Brezilyalısı, takımdan ayrılan arkadaşlarıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen bir soruya yanıt verdi.

Sporda Şiddet Yasası'nda önemli gelişme

Sporda Şiddet Yasası'nda önemli gelişme Kulüpler Birliği Vakfı, başkanlığa seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yönetiminde ilk kez bir araya geldi.

G.Antep'in yeni hocası kontrolden geçti

G.Antep'in yeni hocası kontrolden geçti Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Ercan ve yardımcıları sağlık kontrolünden geçti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER