Eylül 2011 Haberleri

Cezalı Galatasaraylı bu maçta oynayacak

Cezalı Galatasaraylı bu maçta oynayacak 2009 yılında Galatasaray'da oynarken ceza alan Cemal Nalga'nın Banvitspor maçta oynayabileceği bildirildi.

İlk kez Milli Takım kadrosuna çağrıldı

İlk kez Milli Takım kadrosuna çağrıldı Bayer Leverkusen'de forma giyen savunma oyuncusu Ömer Toprak, ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Trabzon sponsor desteğine  kavuştu

Trabzon sponsor desteğine kavuştu Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Kulübü, bir sponsor desteğine daha kavuştu.

Türk sporcumuzdan sevindiren sonuç

Türk sporcumuzdan sevindiren sonuç Dünya Boks Şampiyonası'nın 5. gününde ringe çıkan Türk Milli Takımı sporcusu Onur Şipal sevindirdi..

Konyaspor çok üzücü bir olay yaşadı!

Konyaspor çok üzücü bir olay yaşadı! Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan yaşadıkları olay için üzüntülerini anlattı..

Filenin Sultanları son hız hazırlanıyor

Filenin Sultanları son hız hazırlanıyor Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde yarın akşam Sırbistan ile karşılaşacak (A) Milli Takım, hazırlıklarını sürdürüyor.

Beşiktaş'a Almanya'dan ziyaretçi geldi

Beşiktaş'a Almanya'dan ziyaretçi geldi Almanya'nın Erlangen Hentbol Takımı yöneticisi Elisabeth Preuss Metin Keçeli'yle bir araya geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER