Eylül 2011 Haberleri

Arda Ural Turnuvası'nda heyecan sürüyor

Arda Ural Turnuvası'nda heyecan sürüyor Türkiye Basketbol İkinci Lig ekiplerinden Gelişim Koleji'nin ev sahipliğinde düzenlenen, ''Arda Ural Turnuvası''nda, ikinci gün müsabakaları tamamlandı.

Bursaspor gol olup yağdı

Bursaspor gol olup yağdı Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Galatasaray rakibine soluk aldırmadı

Galatasaray rakibine soluk aldırmadı Galatasaray, Yunanistan'ın PAOK takımını 77-64 yendi.

Zorlu maçın galibi Beşiktaş oldu

Zorlu maçın galibi Beşiktaş oldu Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, hazırlık maçında Antalya Büyükşehir Belediyesini 80-72 mağlup etti.

3. Lig'den kısa kısa notlar

3. Lig'den kısa kısa notlar Siirtspor'un teknik direktörü Ramazan Silin ve İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, açıklamalarda bulundu.

Denizli Belediyespor'un sabıra ihtiyacı var

Denizli Belediyespor'un sabıra ihtiyacı var Denizli Belediyespor, 2 Ekim Pazar günü evinde oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bursa altılısı ne kadar kazandırdı?

Bursa altılısı ne kadar kazandırdı? Türkiye Jokey Kulübünden yapılan açıklamaya göre, altılı ganyan 9, 9, 4/8, 8, 8, 8 şeklinde sonuçlandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER