Mart 2010 Haberleri

Yıldırım neden Emre oynamasın istedi?

Yıldırım neden Emre oynamasın istedi? Derbi öncesi Emre ve Daum ile toplantı yapan F.Bahçe Başkanı Yıldırım, “Oynayabilecek durumdayım” diyen milli yıldızın oynamasını neden istemedi?

Prag'da yenilgi istifa getirdi

Prag'da yenilgi istifa getirdi Slavia Prag'ın teknik direktörü Karel Jarolim, 5 yıldan bu yana sürdürdüğü görevini bıraktı.

Adanaspor 6 maçı birden istiyor

Adanaspor 6 maçı birden istiyor Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, teknik direktör Kemal Kılıç, kalan 6 maçlarını kazanmak istediklerini belirtti.

İşte 2. lig maçlarının hakemleri

İşte 2. lig maçlarının hakemleri TFF 2. Lig klasman gruplarında yarın ve 1 Nisan Perşembe günü yapılacak 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

G.Antep D.Bakır'a hazırlanıyor

G.Antep D.Bakır'a hazırlanıyor Gaziantepspor, bu haftaki rakibi Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı rejenerasyon antrenmanı ile başladı.

Kartalspor'da Binali Aydın dönemi

Kartalspor'da Binali Aydın dönemi Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'da, kulüp başkanlığına Binali Aydın seçildi.

Şifo Mehmet'e sürpriz doğum günü

Şifo Mehmet'e sürpriz doğum günü Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, panele katılmak için gittiği Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilerin doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER