Mart 2010 Haberleri

Trabzon Karadeniz 3 puan istiyor

Trabzon Karadeniz 3 puan istiyor Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkanı Hüseyin Örs, Çankırı Belediyespor ile yapacakları maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi.

Hentbolcularımız Yunanistan'da

Hentbolcularımız Yunanistan'da (A) Milli Bayan Hentbol Takımı, 2010 Bayanlar Avrupa Şampiyonası 5. Eleme Grubu'nda, yarın deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak.

U17 milliler Norveç ile oynayacak

U17 milliler Norveç ile oynayacak 17 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5. Grup'taki 3. ve son maçında yarın Norveç ile karşılaşacak.

Güney Kore'den inanılmaz prim

Güney Kore'den inanılmaz prim Güney Kore Futbol Federasyonu, 2010 Dünya Kupası'nda takımı başarıya teşvik etmek için yüksek miktarda prim vereceğini açıkladı.

Kupa'dan sonra millileri bırakacak

Kupa'dan sonra millileri bırakacak İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, Güney Afrika'da Haziran'da başlayacak 2010 Dünya Kupası'ndan sonra görevi bırakacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın yükünü onlar çekiyor

Beşiktaş'ın yükünü onlar çekiyor Beşiktaş'ta bu sezon resmi maçlardaki gol yükünü Bobo ile Holosko yüklendi. Her iki futbolcunun attığı gol sayısı...

Ali Gültiken göreve başladı

Ali Gültiken göreve başladı TFF 2. Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Göztepe'de, futbol direktörlüğüne getirilen Ali Gültiken görevine başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER