Mart 2010 Haberleri

Boluspor'da ilk 6 hesapları

Boluspor'da ilk 6 hesapları Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, "Önümüzde çok zor maçlar var. Hepsini kazanarak ilk altıya kalmak istiyoruz" dedi.

Komşu şiddete karşı önlem alıyor

Komşu şiddete karşı önlem alıyor Yunanistan'da hükümetin futbolda fanatizmi engellemek amacıyla kulüplere finansı kesme kararı aldığı bildirildi.

Galatasaray şamaroğlanına döndü

Galatasaray şamaroğlanına döndü Hıncal Uluç, Fotomaç'ta yer alan röportajında G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'a ağır eleştirilerde bulundu!..

Diyarbakır Ankara'da çalışıyor

Diyarbakır Ankara'da çalışıyor Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor.

Manisa G.Birliği hazırlıklarına başladı

Manisa G.Birliği hazırlıklarına başladı Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği ile kendi sahasında karşılaşacak olan Manisaspor, hazırlıklarına başladı.

Hakan Özmert Bursa karşısında yok

Hakan Özmert Bursa karşısında yok Antalyaspor, bu hafta sonu deplasmanda yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş yarın 3 imza birden var

Beşiktaş yarın 3 imza birden var Beşiktaş, anlaşmaya vardığı İbrahim Toraman, Rüştü ve İbrahim Üzülmez ile yarın sözleşme imzalayacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER