Mart 2010 Haberleri

İnter 7 yıl sonra çeyrek finalde

İnter 7 yıl sonra çeyrek finalde Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, İtalya'nın İnter takımı, yarın evinde Rusya'nın CSKA Moskova takımını ağırlayacak.

Sivasspor'da G.Saray hazırlıkları

Sivasspor'da G.Saray hazırlıkları Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray maçında kazanmak için mücadele edeceklerini belirterek, şunları söyledi...

Tokatspor bir engel daha aştı

Tokatspor bir engel daha aştı Tokatspor'da, basın sözcüsü Kaya Çakırtaş, ''Fikstür avantajımızı da göz önünde bulundurduğumuzda Bank Asya 1. Lig'e giden yolda bir engeli daha aşmış bulunmaktayız'' dedi.

Ali Sami Yen rekor fiyata satılıyor

Ali Sami Yen rekor fiyata satılıyor Galatasaray Spor Kulübü'nün yıllardır kullandığı ve kullanım ömrünü tamamlamış olan İstanbul'daki Ali Sami Yen Stad Alanı ihale ile satışa çıkarılıyor.

Kartalspor'un taraftardan isteği

Kartalspor'un taraftardan isteği Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'un yeni kulüp başkanı Binali Aydın, ''Kocaelispor maçı çok önemli, taraftarlara büyük görev düşüyor'' dedi.

Şentürk saatte 270 km'yi gördü

Şentürk saatte 270 km'yi gördü Metin Şentürk, ''Dünya Görme Engelliler Sürat Rekoru'' denemesinin bir oyun olmadığını belirterek hedefe ulaşmak için 2 gün kaldı dedi.

Tansu Polatkan golü nasıl bildi?

Tansu Polatkan golü nasıl bildi? Gaziantepspor-Sivasspor maçını anlatan deneyimli spiker Tansu Polatkan, karşılaşmanın son dakikasında "gol geliyor" dedi ve gol geldi...

TREND HABERLER
TREND HABERLER