Aralık 2008 Haberleri

Hamilton yeni kuralları yorumladı

Hamilton yeni kuralları yorumladı McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, yeni sezon öncesi şampiyon olmak bu zor dedi...

Türkiye efsane 11 seçti

Türkiye efsane 11 seçti Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Futbolda haftanın incileri

Futbolda haftanın incileri Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Fenerbahçe'den kimler gidecek?

Fenerbahçe'den kimler gidecek? Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Ada'nın iştahını kabartan Beşiktaşlı

Ada'nın iştahını kabartan Beşiktaşlı Beşiktaş'ta kadroya dahi giremeyen Batuhan Karadeniz, dünyada geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterildi.

Eric Gerets'ten olay açıklamalar

Eric Gerets'ten olay açıklamalar Görevine son verilen Eric Gerets, Skibbe’nin durumuyla ilgili Fanatik'e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nihat ile transfer ropörtajı

Nihat ile transfer ropörtajı İspanya'daki gururumuz Nihat Kahveci, ATV Santra'ya konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER