Aralık 2008 Haberleri

Futbolda günün toplu sonuçları

Futbolda günün toplu sonuçları Futbolda, Turkcell Süper Lig'e 4, Bank Asya 1. Lig'e 3, TFF 2. Lig'e 2, TFF 3. Lig'e de 5 maçla devam edildi.

Orlando'daki ilk maçta yuhalandı

Orlando'daki ilk maçta yuhalandı Hidayet Türkoğlu NBA final maçında ilk kez eski seyircisi karşısına çıktı. Taraftarı tarafından yuhalanması takımın tepkisini çekti.

Deniz'li koridorda hakeme ne dedi?

Deniz'li koridorda hakeme ne dedi? Beşitaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, Bursa yenilgisinin hesaplarında olmadığını söyledi.

Gazetelerden transfer haberleri

Gazetelerden transfer haberleri Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Halterci ağırlık kaldırırken doğum yaptı

Halterci ağırlık kaldırırken doğum yaptı Olimpiyat haltercisi Elizabeth Poblete antrenman sırasında ağırlık denemesi yaparken doğurdu.

Tüm zamanların 20 sadakatsizi!

Tüm zamanların 20 sadakatsizi! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

UEFA kulüplere para yağdırdı

UEFA kulüplere para yağdırdı UEFA eleme grupları,futbol kulüplerinin kasasını doldurdu,en çok kazanan takımlar Girondins de Bordeaux oldu...

TREND HABERLER
TREND HABERLER