Aralık 2008 Haberleri

Galatasaray taraftarı azalıyor!

Galatasaray taraftarı azalıyor! Konsensus, Türkiye’nin taraftar haritasını çizdi. Araştırmaya göre en ‘aslan’ taraftar Galatasaray’da.

2008'e damga vuran AA fotoları

2008'e damga vuran AA fotoları Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Spor adamlarının inanılmaz gafları

Spor adamlarının inanılmaz gafları Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Beşiktaş ve Aslan O'nu istiyor

Beşiktaş ve Aslan O'nu istiyor Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

En çok kazanan 10 futbolcu

En çok kazanan 10 futbolcu Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Gazetelerden transfer balonları

Gazetelerden transfer balonları Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Liverpool’dan Nuri'ye inanılmaz teklif

Liverpool’dan Nuri'ye inanılmaz teklif Borussia Dortmund’un adeta beyni olan Nuri Şahin için İngiliz devi Liverpool’dan müthiş teklif..

TREND HABERLER
TREND HABERLER