Aralık 2008 Haberleri

Fener'de kim gidiyor, kim geliyor?

Fener'de kim gidiyor, kim geliyor? F.Bahçe Yönetimi, dün İspanyol hoca ile tarihi bir zirve gerçekleştirdi. Alınacak ve gönderilecek futbolcuların ismi netleştirildi. İşte o liste:

Dünyanın en iyi 10 teknik direktörü

Dünyanın en iyi 10 teknik direktörü Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Türk futbolunun yaşayan efsanesi

Türk futbolunun yaşayan efsanesi Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Tribünler onlarla daha güzel

Tribünler onlarla daha güzel Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Mustafa Denizli'den çarpıcı açıklama

Mustafa Denizli'den çarpıcı açıklama Beşiktaşın hocası Denizli, bu haftaki rakiplerinin Benfica ve Hertha maçlarında üst düzey oynadığını belirtti.

Fenerbahçe Baytar'ı istedi

Fenerbahçe Baytar'ı istedi Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nin yıldız futbolcusu için Kırmızı-siyahlı kulübe resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Süper Lig'e sarıldı

Fenerbahçe Süper Lig'e sarıldı Hafta içinde Avrupa defterini kapayan F.Bahçe, Kadıköy'de ağırladığı Antalya'yı mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER