YAZARLAR

Trabzonspor’un kabusu direkler!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasman Konsyaspor'a konuk olan Trabzonspor, ligin bitimine yaklaşırken 1 puanla evine döndü. Kale direkleri kazanmaya engel oldu, 23. dakikada Rodallega, 71. dakikada ise Ekuban ile direğe takılan bordo-mavililer, beraberlik ile 1 puan kazanabildi.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Ev sahibinin tempolu oyununa, dengeli oyunuyla yön vermeye ve sakinliğini korumaya çalışan bir Trabzonspor izledik. Dakikalar 11'i gösterdiğinde köşe vurusu kullanan Trabzonspor , Rodallega'nın şık golüyle öne geçti.

Bu gol, bordo-mavililerin bu sezon attığı en erken goldü. Ardından A. Konyaspor, Nwakaeme'nin çıkarken kaybettiği topu alarak beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra Trabzonspor'da durgunluk hissettim diyebilirim. İlk yarının sonuna kadar daha fazla pozisyon bulacağını düşündüğüm Karedeniz ekibi, oyunu rakibe kabul ettirmekte zorlandı ve 45. dakikada Fofana Uğurcanı gafil avlayınca, devre arası soyunma odasına, Konyaspor'un 2-1 'lik skoruyla girildi.

İkinci yarıya değindiğimde;
Konyaspor agresif bir oyun anlayışı izledi. Takımın genel yapısı bunun üzerine kurulmamalı. 78. dakikada Trabzonspor penaltı kazandı. 74. dakikada Uğur Demirok'un ceza sahası içerisinde topun eline çarptığı pozisyonu VAR odasının uyarısıyla izleyen hakem Halis Özkaya, penaltıya hükmetti. 79. dakikada penaltıda topun başına geçen Sosa, topu filelere gönderdi ve skoru 2-2'ye eşitledi. Konyaspor'un penaltı beklediği pozisyonun göreceli olduğu kanaatindeyim. ''Yukarıda Allah var tweetine gelince, hak yedikleri zaman da yukarıda Allah vardı diyerek susmayı tercih ediyorum. Ünal Karaman'a hem maç içerisinde, hem de maç sonundaki sakin duruşu, tavrı ve nezaketiyle ayrı bir
Parantez açmak istiyorum. Trabzonspor'a çok yakışıyor. Trabzonspor deplasmanda 1 puanı aldı, 2 puanı kaybetti.

Kazanabilir miydi?

Evet kazanabilirdi.

Beşiktaş ile aynı puana gelme şansını kaçırmış olsa da önümüzde 2 hafta var. Henüz hiçbir şey bitmedi.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER