Ağustos 2021 Haberleri

Avrupa'da ülke puanına en çok hangi takım katkı sağladı?

Avrupa'da ülke puanına en çok hangi takım katkı sağladı? Son 5 yılda Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım belli oldu. Ülke puanına katkıda bulunan takımlar listesinde ilk sırada Beşiktaş yer alırken, son sırada ise Akhisarspor bulunuyor. İşte ülke puanına katkıda bulunan takımların listesi ve puanları...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi rakipleri belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi rakipleri belli oldu Galatasaray'ın Randers ile ilk maçının 1-1 beraberlikle sonuçlanmasının ardından Galatasaray, rövanş maçında sahasında Randers'ı 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe de 1-0'ın rövanşında deplasmanda Helsinkiyi 5-2'lik skorla yendi. Bu maç sonuçları sonrası UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Can Bozdoğan İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Can Bozdoğan İstanbul'a geldi Beşiktaş yaptığı transferle şampiyonluk yarışını bu yıl da lider bitirmek istiyor. Beşiktaş'ın Schalke'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Can Bozdoğan İstanbul'a geldi.

Ali Şen'den bomba açıklama! Fatih Terim Fenerbahçe ile görüştü

Ali Şen'den bomba açıklama! Fatih Terim Fenerbahçe ile görüştü Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Ali Şen, Fenerbahçe ve Fatih Terim arasındaki görüşmeyi ve bu görüşmenin detaylarını paylaştı.

Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması!

Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması! Çaykur Rizespor, Galatasaray Spor Kulübü ile aralarında devam eden Oğulcan Çağlayan'ın transferi davası üzerine resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayımladı.

Galatasaray'da 4 isim için ayrılık rüzgarı!

Galatasaray'da 4 isim için ayrılık rüzgarı! Galatasaray'da ayrılık rüzgarı esiyor! UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesinde Rander ile 1-1 berabere biten maç sonrası 4 isim için karar verildi. Fatih Terim, Randers karşısında her oyuncuya fırsat verdi ancak Yedlin, Emre Akbaba, Emre Kılınç ve Mostafa Mohamed bu şansı değerlendiremedi.

PSG taraftarı Messi formasına hücum etti

PSG taraftarı Messi formasına hücum etti Barcelona'dan Paris Saint Germain'e transfer olan Lionel Messi, PSG taraftarlarını coşturdu. Messi'nin PSG formalarının satışa çıkması sonucu taraftar hücum etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER