FENERBAHÇE

Ali Şen'den bomba açıklama! Fatih Terim Fenerbahçe ile görüştü

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Ali Şen, Fenerbahçe ve Fatih Terim arasındaki görüşmeyi ve bu görüşmenin detaylarını paylaştı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ali Şen'den bomba açıklama! Fatih Terim Fenerbahçe ile görüştü

Fenerbahçe'de 1994 - 1998 yıllarında başkanlık yapan Ali Şen gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Ali Şen, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda Fatih Terim'in Fenerbahçe ile görüştüğünü ve bu görüşmenin detaylarını anlattı.

İşte Ali Şen'in açıklamaları;

"Ben kendisini futbolculuk yıllarından beri tanırım. Fatih Terim, Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden biri. Size ilk defa bir şey açıklamak istiyorum; başkanlık yaptığım süreçte Fatih Terim'e Fenerbahçe'yi çalıştırması için teklifte bulunmuştum. Ona telefon açıp, teklifte bulunduğun gün bana "Dün Galatasaray ile anlaştım" dedi. Demek ki bir gün önce arasaydım, Fatih, Fenerbahçe'de olacaktı."

Ali Şen Fenerbahçe'nin bu sene şampiyon olacağını iddia etti ve sözlerini "Benim bir hayalim vardı, Koç Ailesi'nden birinin Fenerbahçe'ye başkan olması. Rahmetli Mustafa veya Ali Koç'un başkan olmasını çok istiyordum. Bu rüyam gerçekleşti. Fenerbahçe'de başkanlık yapmak zor çünkü camia çok büyük. Herkesi tatmin de edemezsin. Ali Koç'un da işi kolay değil bu açıdan. Fenerbahçe 3 yıldır şampiyon olamıyor. 2 yıl olmazsa sorun çıkıyor camiada, şimdi 3 yıldır olamadığı için sesler yükseldi, Ali Koç'a yönelik eleştiriler başladı ama ben inanıyorum ki bu sene şampiyon olacağız. Kesinlikle şampiyon olacak. Ben yürekten inanıyorum. Çok önemli transferlere imza attı Fenerbahçe. Çok iyi bir kadroya sahip. Ali Koç başkanlığında Fenerbahçe şampiyon olacak. Tüm taraftarımızla tek yürek Fenerbahçe'nin yanındayız." ifadeleriyle tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER