Mayıs 2021 Haberleri

Süper Lig'de şike iddiaları! Beşiktaş ve Hatay için flaş başvuru

Süper Lig'de şike iddiaları! Beşiktaş ve Hatay için flaş başvuru Hürriyet yazarı Tahir Kum ve gazetenin Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, gündemi sallayacak iddialar ortaya attı. Kum, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin önderliğinde Kulüpler Birliği'nin TFF'ye son 8 haftayla ilgili 'Şike, teşvik' iddialarının araştırılması için mektup gönderdiğini yazdı.

Mustafa Cengiz faturayı Fatih Terim'e kesti

Mustafa Cengiz faturayı Fatih Terim'e kesti Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini uzatmayacağını açıklayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, maddi krizin faturasını Fatih Terim'e kesti.

Fenerbahçe yönetimi istekleriyle oyuncularıyla çıldırttı!

Fenerbahçe yönetimi istekleriyle oyuncularıyla çıldırttı! Fenerbahçe'de mali olarak işler hiç iyi gitmiyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nin kaçması, sezon başı yüksek maliyetle kurulan takımın giderlerini karşılamadı.

Müftü vaazda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldı

Müftü vaazda Ali Koç'u hedef aldı Müftü vaazında, "İstanbul'da Gezi olaylarında otellerinde insanları barındıran kimdi? Yine Yahudilerdi. Hatta şu anda birisi bir şirketin ve takımın da başkanı" diyerek isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u işaret etti.

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e mektuplu cevap!

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e mektuplu cevap! Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim'i bir daha sarı kırmızılı takımda görmek istemediğini belirtti. Bu toplantı sonrası Fatih Terim de Mustafa Cengiz'e mektuplu cevap verdi.

Sergen Yalçın ile Ahmet Nur Çebi arasında kavga!

Sergen Yalçın ile Ahmet Nur Çebi arasında kavga! Bu sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nı alıp iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın ve siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi arasında kavga olduğu iddia edildi.

La Liga şampiyonu Atletico Madrid oldu

La Liga şampiyonu Atletico Madrid oldu La Liga'nın 38. ve son haftasında Atletico Madrid, deplasmanda karşılaştığı Valladolid'i 2-1 mağlup etti ve 2013-14 sezonundan sonra ilk, toplamda ise 12. şampiyonluğuna ulaştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER