BEŞİKTAŞ

Sergen Yalçın ile Ahmet Nur Çebi arasında kavga!

Bu sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nı alıp iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın ve siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi arasında kavga olduğu iddia edildi.

Sergen Yalçın ile Ahmet Nur Çebi arasında kavga!

İki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş'ta krizler yaşanıyor. Sezon başında işler kötüye gidince Ahmet Nur Çebi yönetiminin Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Olayı sonradan öğrenen Sergen Yalçın'ı rahatsız ederken, yönetimle teknik ekibin arasının açılmasına sebep oldu.

Ahmet Nur Çebi yönetiminin tesislere de sık sık gelmesinden rahatsız olan Sergen Yalçın'ın ayrılmayı düşündüğü kulislerde konuşuluyor. Şampiyonluk kutlamasında teknik ekibin mutsuz görüntüleri de ortaya atılan iddiaları güçlendirdi.

Haberler.com'un haberine göre, Süper Lig'e başarısızlıkla başlayan Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın takıma gelmesiyle zirveye doğru tırmanışa geçti. Son haftalarda ise liderliğe yükseldi ve en sonunda şampiyon oldu.

Şampiyonluğa varan süreçte olumsuz havanın takıma girmesine de izin vermedi. Kendisi ve yönetim arasındaki soğukluğun takıma sirayet etmemesine imtina etti. Ancak Çalımbay'a teklif götürülmesi, Başkan ve ekibinin sık sık tesise gelmesi Yalçın'ı rahatsız etti. Çünkü Yalçın, Ümraniye'deki ortama dış faktörlerin müdahale etmesini istemedi. Çebi'nin tesise geldiği anlarda da Sergen Yalçın'ın mutsuzluğu, bu durumu anlatır biçimdeydi.

O ANLAR SOSYAL MEDYAYA BÖYLE YANSIDI

Seromoni öncesi futbolcular ve aileleri saha içindeki tribünde yerlerini aldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler de, kupa törenini saha içinde bekledi.

Siyah beyazlı kulüpte ilk kez şampiyonluğu yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın'ın ise uzak kalması dikkatlerden kaçmadı. Levent Açıl o görüntüyü daha sonra sosyal medya hesabından paylaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER