FENERBAHÇE

Fenerbahçe yönetimi istekleriyle oyuncularıyla çıldırttı!

Fenerbahçe'de mali olarak işler hiç iyi gitmiyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nin kaçması, sezon başı yüksek maliyetle kurulan takımın giderlerini karşılamadı.

Fenerbahçe yönetimi istekleriyle oyuncularıyla çıldırttı!

Sarı lacivertlilerde takımdaki bütün futbolculardan indirim talep edildi. Başkan Ali Koç'un talimatıyla gönderilen mesajda, takımın ekonomik olarak zor günler geçirdiğini ve şampiyonluk yolunda önemli takviyelerin yapılabilmesi için futbolculardan %15'e yakın fedakarlık istenildi. Ancak buna çoğunluk karşı çıktı. Maaşta yardımcı olmayan oyuncuların satış listesine koyulabileceği aktarıldı. Önümüzdeki sezon yapılacak transferler için maaş bütçesinin biraz daha daraltılması planlandı. Futbolculardan %15'e yakın indirim talep edildi. Ancak buna karşı çıkanların sayısı bir hayli fazla oldu.

"İNDİRİMİ KABUL ETMEYEN GİTSİN"

Yönetimin, indirimi kabul etmeyen futbolcularla yolları ayırabileceği belirtildi. Kadronun maaş bütçesini 40 milyon euro seviyelerinde tutmaya çalışan Sarı-Lacivertliler'in, yeni transferler için durumu tehlikeye girdi. Bu sebeple herkes gözden çıkartılabilir durumda.

AYNISINI MAX KRUSE DE YAPMIŞTI

Fenerbahçe'nin davalı olduğu Max Kruse de, ücretini alamaması ve indirime gitmemesi sebebiyle takımdan ayrılmış, dava açmıştı. Haklı bulunan Max Kruse'ye Fenerbahçe bir miktar tazminat da ödedi. Buna benzer problemin çıkması da kuvvetli bir ihtimal.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER