Ekim 2020 Haberleri

İki hakem daha koronavirüse yakalandı

Türk futbolunda yeniden koronavirüs alarmı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bir üst klasman hakemi ile bir klasman yardımcı hakeminin salı günü yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif sonuçlandığını duyurdu.

Galatasaray'ın eski yengesi Erjona Sulejmani evleniyor!

"Ronaldo'ya karşı koyamam" demişti! Evleniyor Bir dönem yaptığı Ronaldo açıklamasıyla gündeme gelen Erjona Sulejmani evleniyor.

Trabzonspor Abdullah Avcı için düğmeye bastı! Fenerbahçe derbisine gelebilir

Trabzonspor'da Abdullah Avcı sesleri! Süper Lig'de Trabzonspor'un Başakşehir mücadelesinin ardından Eddie Newton gönderilecekler listesine girdi. Trabzonspor sezon başlamadan ilgilendiği Abdullah Avcı'ya yeniden teklif götürecek. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe derbisine Trabzonspor'un başında girmesi bekleniyor.

Loris Karius transferi ile ilgili konuştu!

Loris Karius transferi ile ilgili konuştu! Bir dönem Beşiktaş forması giyen ancak pandemi nedeniyle maaşların geç ödenmesini gerekçe olarak gösterip, siyah beyazlı kulüpten ayrılan Loris Karius transferi ile ilgili konuştu.

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray ve Trabzonspor'un borcu ne kadar?

Dört büyüklerin borcu ne kadar? Herkes tarafından merak edilen Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray ve Trabzonspor'un borcu açıklandı. Borçlarda artış mı var yoksa azalma mı? İşte detaylar...

Galatasaray'da flaş Muslera kararı! Sözleşmesi uzatılıyor

Galatasaray'da flaş Muslera kararı! Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili sarı kırmızılı yönetimden flaş bir karar çıktı. Karara göre Muslera'nın sözleşmesi uzatılacak.

Sergen Yalçın Aslı Turanlı ile aşk mı yaşıyor?

Sergen Yalçın Aslı Turanlı ile aşk mı yaşıyor? Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, oyuncu Aslı Turanlı ile aşk mı yaşıyor? Siyah beyazlı takımın hocalığını yapan Sergen Yalçın'dan Aslı Turanlı ile ilgili açıklama geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER