FUTBOL

Loris Karius transferi ile ilgili konuştu!

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ancak pandemi nedeniyle maaşların geç ödenmesini gerekçe olarak gösterip, siyah beyazlı kulüpten ayrılan Loris Karius transferi ile ilgili konuştu.

Loris Karius transferi ile ilgili konuştu!

Pandemi nedeniyle maaşını alamayan Loris Karius, Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı feshetmişti. Bonservisi Liverpool'da olan Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bundesliga takımlarından Union Berlin'e kiralanan Loris Karius, Almanya'ya gitmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Union Berlin hakkında konuşan Loris Karius "Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Jürgen Klopp ile geleceğim hakkında konuştuk. Union Berlin'e gitmemin iyi bir adım olacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Karius "Klopp, Beşiktaş'tan sonra Union Berlin'de başarılı işler yapabileceğimi, kendimi bir kez daha gösterebileceğimi söyledi. Ben de teklifi kabul ettim" diye konuştu. Ayrıca "Tek amacım forma giymek ve kendimi oldukça iyi hissediyorum. Kesinlikle hazırım. Takımın as kalecisi olmak için her gün antrenmanda elimden gelenin fazlasını yapıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar