Haziran 2018 Haberleri

UEFA Başkanı Ceferin'den Galatasaray açıklaması

UEFA Başkanı Ceferin'den Galatasaray açıklaması UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, CNN TÜRK Spor Direktörü Cem Yılmaz ve Uğur Önver ile "UEFA Başkanı Özel" programında önemli açıklamalarda bulundu.

İsveç halkı Jimmy Durmaz'a sahip çıktı!

İsveç halkı Jimmy Durmaz'a sahip çıktı! İsveç-Almanya maçı sonrası ırkçı saldırılara hedef olan Jimmy Durmaz'a, İsveç halkı sahip çıktı.

Feyenoord Fenerbahçe ile karşılaşacağını duyurdu

Feyenoord Fenerbahçe ile karşılaşacağını duyurdu Hollanda takımlarından Feyenoord, 21 Temmuz Cumartesi günü TSİ 21:00'de İstanbul'da Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacağını duyurdu.

Galatasaray'ın hazırlık maçındaki rakibi belli oldu

Galatasaray'ın hazırlık maçındaki rakibi belli oldu Hollanda Ligi takımlarından PSV Eindhoven, 18 Temmuz Çarşamba günü hazırlık maçında Galatasaray ile karşılaşacağını açıkladı.

Kayserispor yeni sezona kurban keserek başladı

Kayserispor yeni sezona kurban keserek başladı Kayserispor, 2018-2019 sezonunu kendi tesislerinde kurban kesiminin ardından yaptığı antrenmanla açtı.

Beşiktaş'ta Guti ile anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta Guti ile anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen isim belli oldu.

Beşiktaş'ın hazırlık maçları belli oldu

Beşiktaş'ın hazırlık maçları belli oldu Beşiktaş 30 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'nın Samorin, 11 Temmuz-20 Temmuz tarihleri arasında da Avusturya'nın Ehrenhausen kasabalarında kamp yapacak. Siyah-beyazlılar yurt dışı kamplarında; BFC Siofok, Gyirmot FC Gyor, Shaktar Donetsk, CSKA Moskova, Reading ve Krasnodar ile hazırlık maçları oynayacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER