Haziran 2018 Haberleri

Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye sponsorluk müjdesi

Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye sponsorluk müjdesi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp resmi dergisine açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Mehmet Topal'ın alternatifini buldu

Fenerbahçe Mehmet Topal'ın alternatifini buldu Fenerbahçe'de yönetim yeni sezon öncesi flaş bir karar aldı...

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor Galatasaray transferde aradığı 10 numarayı Dünya Kupası'nda buldu.

Fenerbahçe'de Wilshere'ın geleceği tarih belli oldu

Fenerbahçe'de Wilshere'ın geleceği tarih belli oldu Fenerbahçe ile anlaşan Wilshere, kararsız olan eşi Adriani’yi de ikna etti. İstanbul’a gelip tesisleri ve kalacağı yeri gördükten sonra İngiltere’ye dönen yıldız oyuncu, pazartesi günü imza için kesin dönüş yapacak.

Galatasaray'ı transferde yıkan haber

Galatasaray'ı transferde yıkan haber G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla istediği Mısırlı Trezeguet için dünya devi devreye girdi.

Wilshere'ı Fenerbahçe için Mesut Özil ikna etti

Wilshere'ı Fenerbahçe için Mesut Özil ikna etti Fenerbahçe'nin Jack Wilshere transferinde resmi açıklama yapması beklenirken, oyuncuyu ikna eden isimlerden birisinin de Arsenal'de birlikte forma giydiği Mesut Özil olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Ryan Babel çıkmazı

Beşiktaş'ta Ryan Babel çıkmazı Brezilya ekibi Flamengo, Babel için Beşiktaş’a 4 milyon Euro (21 milyon TL) teklif etti. İlk etapta Hollandalı futbolcuyla ayrılığa sıcak bakmayan yönetim, tecrübeli ismin sözleşme uzatmak için 3 yıllık kontratta ısrarcı olması sebebiyle yolları ayırmaya daha sıcak bakıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER