Haziran 2018 Haberleri

Boyko 5 yıllığına Dinamo Kiev ile anlaştı

Boyko 5 yıllığına Dinamo Kiev ile anlaştı Dinamo Kiev, Beşiktaş'tan Boyko ile 5 yıllığına anlaştığını duyurdu. Beşiktaş'ın transferi açıklaması bekleniyor.

Sporting Lizbon Bas Dost için fiyat belirledi

Sporting Lizbon Bas Dost için fiyat belirledi Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Bas Dost için görüşmeler sonunda Sporting Lizbon, bonservis ücretini belirledi.

92. Gazi Koşusu için start kura çekimi yapıldı

92. Gazi Koşusu için start kura çekimi yapıldı At yarışlarında bu yıl 92'ncisi gerçekleştirilecek Gazi Koşusu'nun start numaraları kura çekimi yapıldı.

Galatasaray transferini bugün açıklayacak!

Galatasaray transferini bugün açıklayacak! Galatasaray, Inter ile Yuto Nagatomo'nun transferi için 3 milyon euro'ya anlaştı. Galatasaray transferi bugün açıklayacak

Cocu'yu şoke eden görüntüler! Böyle futbolcular istemiyorum

Cocu'yu şoke eden görüntüler! Böyle futbolcular istemiyorum Cocu, Fenerbahçe'nin geçen sezon oynadığı 10 maçı analiz etti ve şaşırtan görüntülerle karşı karşıya kaldı.

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası Fenerbahçe transferde Jack Wilshere, Bas Dost derken, bir büyük ismi daha renklerine katıyor. Ali Koç Mina bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin son transferi o olabilir.

Trabzonspor Bakary Kone'yi resmen istedi

Trabzonspor Bakary Kone'yi resmen istedi Yönetim, geçen sezon Strasbourg’da kiralık forma giyen Bakary Kone’yi kulübü Malaga’dan resmen istedi. İspanyol ekibi ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Burkino Faso’lu oyuncu gelmeye hazır...

TREND HABERLER
TREND HABERLER