FUTBOL

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası

Fenerbahçe transferde Jack Wilshere, Bas Dost derken, bir büyük ismi daha renklerine katıyor. Ali Koç Mina bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin son transferi o olabilir.

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası - Sayfa 1

Fenerbahçe Ali Koç ile yeni transfer dönemine çık hızlı başladı. Jack Wilshere, Bas Dost derken, Fener Bahçe transferde bir büyük ismi daha renklerine katmaya hazırlanıyor. Bu isminde Mina olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası - Sayfa 2

Kanarya, uzun süredir gündemi meşgul eden Mina'yı Barcelona'dan bir yıllığına kiralıyor. Anlaşma, satın alma opsiyonlu olarak gerçekleşecek. Kolombiya ile Dünya Kupası'nda mücadele eden 1.95'lik stoper, turnuva bitince İstanbul'a gelecek ve Fenerbahçe'ye imza atacak.

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası - Sayfa 3

Ali Koç bitirdi : 23 yaşındaki dev savunmacı, özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınıyor. Başkan Ali Koç'un, şirketlerinin sponsorluk anlaşmaları nedeniyle Barça'yla olan iyi ilişkilerini kullanıp transferi bitirdiği vurgulanırken, Katalan devinden başka isimlerin de gündemde olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, sağ kanat Aleix Vidal, orta saha Andre Gomes, Denis Suarez için Barcelona ile masaya oturduğu iddia edilmişti.

Fenerbahçe transferinde Ali Koç'tan Mina bombası - Sayfa 4

KOLOMBIYA'YI TURA UÇURDU : Mina, dün Senegal'e attığı kafa golü ile Kolombiya'yı Dünya Kupası gruplarından lider olarak bir üst tura çıkardı. Grupta Polonya filelerini de sarsan Barça'lı stoper, Real Betis ve Liverpool'un da radarındaydı. Ancak işi Fenerbahçe bitirdi.