Haziran 2018 Haberleri

Uruguay çeyrek finale yükseldi

Uruguay çeyrek finale yükseldi 2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turu ikinci maçında Uruguay, Portekiz'i 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi ve Arjantin'i eleyen Fransa'nın rakibi oldu, Portekiz ise turnuvaya veda etti.

Di Maria'dan Fransa'ya muhteşem gol

Di Maria'dan Fransa'ya muhteşem gol Di Maria, Fransa ile Arjantin arasında oynanan maçta attığı jeneriklik golle izleyenleri mest etti.

Avusturya'da pole pozisyonu Bottas'ın

Avusturya'da pole pozisyonu Bottas'ın Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 9. yarışı Avusturya Grand Prix'sine Mercedes pilotu Valtteri Bottas ilk sıradan başlayacak.

Dünya Kupası'nda ilk çeyrek finalist belli oldu

Dünya Kupası'nda ilk çeyrek finalist belli oldu FIFA Dünya Kupası son 16 turunda müthiş düelloya sahne olan maçta Fransa, Arjantin'i 4-3 yenerek ilk çeyrek finalist oldu.

Mbappe'den sosyal medyayı sallayan depar!

Mbappe'den sosyal medyayı sallayan depar! 2018 Dünya Kupası son 16'da oynanan Fransa-Arjantin maçına Kylian Mbappe'nin yaklaşık 80 metrelik deparı damga vurdu...

Fenerbahçe Mina için Rusya'da!

Fenerbahçe Mina için Rusya'da! Fenerbahçe'de listenin ilk sırasındaki Yerry Mina için önemli bir adım atıldı. Fenerbahçeli yetkililerin özel uçakla Moskova'ya gittiği öğrenildi.

Fatih Terim'in yeni prensi: Yunus Akgün

Fatih Terim'in yeni prensi: Yunus Akgün Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı. Fatih Terim sakatlığı tamamen geçen ve yaz boyunca bireysel olarak çok iyi hazırlanan 17 yaşındaki Yunus Akgün'ü de A takım kadrosuna davet etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER