Ekim 2017 Haberleri

Aykut Kocaman'ın tahmini tuttu

Aykut Kocaman'ın tahmini tuttu Galatasaray-Fenerbkoahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımın zorlu maçlarda puan kaybedeceğini söyleyen Aykut Kocaman'ın bu öngörüsü doğru çıktı.

Fenerbahçe Neto için görüşmelere başladı

Fenerbahçe Neto için görüşmelere başladı Fenerbahçe’nin Zenit’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Luis Neto, yeni takımında göze girmeyi başardı.

Igor Tudor'un 'büyük maç' sendromu

Igor Tudor'un 'büyük maç' sendromu Süper Lig'in 10'uncu haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşayan Galatasaray, Igor Tudor döneminde büyük maç kazanmayı unuttu.

Ramon Motta gözyaşlarını tutamadı

Ramon Motta gözyaşlarını tutamadı Vasco da Gama'da forma giyen Ramon Motta, Flamengo ile oynanan maçta ciddi bir sakatlık geçirdi.

Top toplayıcı çocuk maç başlarken bakın ne yaptı

Top toplayıcı çocuk maç başlarken bakın ne yaptı Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi top toplayıcı çocuğun dua etmesi objektiflere böyle yansıdı.

Hasan Şaş'tan Galatasaray taraftarına çağrı

Hasan Şaş'tan Galatasaray taraftarına çağrı Hasan Şaş, Galatasaray'ın Trabzonspor'a mağlup olduğu maçın ardından destek mesajı verdi.

Beştepe'deki resepsiyonda Fenerbahçe muhabbeti!

Beştepe'deki resepsiyonda Fenerbahçe muhabbeti! Beştepe'deki resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin son durumu hakkında sohbet etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER