Ekim 2017 Haberleri

Meksika'da skandal hakem kararı

Meksika'da skandal hakem kararı Meksika Ligi'nde Toluca ile Morelia arasında oynanan mücadelede, maçın hakemi penaltı sonrası atılan golü geçersiz saydı.

Çağlar'ı oyundan atan hakem pişman oldu

Çağlar'ı oyundan atan hakem pişman oldu Çağlar Söyüncü'ye, Video Hakem Sistemi yardımıyla kırmızı kart gösteren maçın hakemi, karşılaşma sonrası pişman olduğunu açıkladı.

Bursaspor’da Le Guen mucizesi!

Bursaspor’da Le Guen mucizesi! Geçen sezon son maçta küme düşmekten kurtulan Bursaspor, yeni hocası Paul Le Guen ile bu sezon fırtına gibi esiyor.

Trabzon yerel medyası  Trabzonspor’a övgü yağdırdı

Trabzon yerel medyası Trabzonspor’a övgü yağdırdı Trabzonspor'un Galatasaray'ı mağlup ederek rakibinin namağlup unvanını sona erdirmesi yerel gazetelerde övgüyle karşılandı.

İngiltere'de Caner Erkin cezası

İngiltere'de Caner Erkin cezası İngiltere Futbol Federasyonu, Watford-Stoke City maçında yaşanan bir olay için görüntüden ceza vermeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ı yine boş geçmedi

Galatasaray'ı yine boş geçmedi Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın sakatlığı, Rodallega'nın ise kırmızı kart cezalı olması nedeniyle Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın zorlu Galatasaray maçında şans verdiği Dame N'Doye'e, sarı-kırmızılıları yine boş geçmedi.

FM 2018'de Eşcinsel futbolcu sürprizi

FM 2018'de Eşcinsel futbolcu sürprizi Efsane haline gelen menajerlik oyunu Football Manager'ın yeni sürümünde çok çarpıcı bir özellik bulunuyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER