Ekim 2017 Haberleri

Trabzonsporlu taraftarın galibiyet sevinci

Trabzonsporlu taraftarın galibiyet sevinci Trabzonsporlu bir taraftar, 2-1 kazandıkları Galatasaray maçının ardından tribünde amuda kalkarak dans etti.

Suudi Arabistan’da kadınların zaferi!

Suudi Arabistan’da kadınların zaferi! Suudi Arabistan'da, Eylül ayında araba sürme yasağı kaldırılan kadınlara bir müjde daha geldi.

Fikret Orman'dan flaş Cenk Tosun kararı!

Fikret Orman'dan flaş Cenk Tosun kararı! Newcastle United, Tosun Paşa için 20 milyon euroluk bir teklif hazırladı. Başkan Fikret Orman ise yıldız golcü için 20 milyon pound istedi. Kurdan dolayı aradaki fark yaklaşık 11 milyon 500 bin Türk Lirası.

Burak Yılmaz'dan Olcay Şahan paylaşımı!

Burak Yılmaz'dan Olcay Şahan paylaşımı! Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından, kırmızı kart gören takım arkadaşı Olcay Şahan'ın fotoğrafını paylaştı.

Şenol Güneş'ten iki futbolcuya uyarı

Şenol Güneş'ten iki futbolcuya uyarı Oyundan alınmasına tepki gösteren Oğuzhan ile “Oyuna gir” çağrısına ağırdan alarak cevap veren Medel’e Şenol Güneş’ten uyarı geldi

Beşiktaş’ta Negredo bayramı!

Beşiktaş’ta Negredo bayramı! Beşiktaş forması ile suskunluğunu bozan Alvaro Negredo’ya tebrik ve övgü yağıyor.

Olcay Şahan-Feghouli kavgası koridora taştı!

Olcay Şahan-Feghouli kavgası koridora taştı! Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmaya, ilk yarının son dakikasında Olcay Şahan ile Feghouli arasındaki tartışma damga vurdu. İki oyuncunun da kırmızı kart görerek atıldığı kavga soyunma odası koridorlarına da taştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER