Aralık 2015 Haberleri

3 maç oynadı 2 maç ceza aldı

3 maç oynadı 2 maç ceza aldı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan maçların ardından disipline sevk edilen Galatasaray ve Beşiktaşlı futbolcu Alexander Milosevic hakkındaki kararını verdi.

Trabzonspor'dan 2 oyuncuya öncelik

Trabzonspor'dan 2 oyuncuya öncelik Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, önceliği iki mevkiye verdi.

Büyük fırsatı geri teptiler!

Büyük fırsatı geri teptiler! Nani'nin yokluğunda ilk 11'de forma giyen Volkan Şen ile sakatlanan Diego'nun yerine oyuna giren Ozan Tufan, performanslarıyla hayal kırıklığı yaşattı.

Antalyaspor'dan Beşiktaşlı oyuncuya teklif

Antalyaspor'dan Beşiktaşlı oyuncuya teklif Süper Lig'in flaş takımlarından Antalyaspor, Beşiktaş'tan Ramon Motta'ya talip oldu.

Fenerbahçe'de bu 3 ismin kaderi belli oluyor

Fenerbahçe'de bu 3 ismin kaderi belli oluyor Fenerbahçe'de yönetim sözleşmesi biten 3 yıldız oyuncu için harekete geçti.

Tolga Zengin rekabete hazır

Tolga Zengin rekabete hazır Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, devre arasında yapılması planlanan takviyeden kesinlikle bir rahatsızlık duymuyor.

Fenerbahçe elini çabuk tutup bitirecek!

Fenerbahçe elini çabuk tutup bitirecek! Fenerbahçe ile birlikte Uruguaylı yıldızın peşinde olan İngiliz ekibi Newcastle, aradan çekildi. West Bromwich ise teklif için Berahino'nun durumunu bekleme kararı aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER