Aralık 2015 Haberleri

Galatasaray'da transfer operasyonu tam gaz!

Galatasaray'da transfer operasyonu tam gaz! Galatasaray, ilk görüşmeleri yaptığı gündemdeki isimler için yeniden sefere çıktı.

Galatasaray'da radikal kararlar

Galatasaray'da radikal kararlar Galatasaray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alındı. Bunların ilki gönderilecek oyuncular konusunda oldu.

Fenerbahçe'ye 2 forvet adayı daha!

Fenerbahçe'ye 2 forvet adayı daha! İddiaların ardı arkası kesilmiyor. İspanyollar; F.Bahçe'nin, G.Saray'ın da istediği İmmobile'yi takibe aldığını ileri sürdü. Çizme basını ise Luis Muriel'i yazdı.

Şenol Güneş Oğuzhan'a değer biçti!

Şenol Güneş Oğuzhan'a değer biçti! Kartal'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un değeri her geçen gün daha da artıyor.

Mustafa Denizli onu da listesine aldı

Mustafa Denizli onu da listesine aldı Skor yükünü çekecek çok kaliteli bir golcü isteyen Mustafa Denizli, bonservisi elinde kulüp arayan Emmanuel Adebayor'u transfer listesine dahil etti.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık 2 transfer!

Beşiktaş'ta 2 ayrılık 2 transfer! Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, devre arası transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Daçka Malaga'da direnemedi!

Daçka Malaga'da direnemedi! Euroleague Top 16'da Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Unicaja Malaga'ya 70-62 mağlup oldu.Euroleague Top 16'da Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Unicaja Malaga'ya 70-62 mağlup oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER