GALATASARAY

Mustafa Denizli onu da listesine aldı

Skor yükünü çekecek çok kaliteli bir golcü isteyen Mustafa Denizli, bonservisi elinde kulüp arayan Emmanuel Adebayor'u transfer listesine dahil etti.

Mustafa Denizli onu da listesine aldı

G.Saray'ı yeniden şampiyonluk potasına sokabilmek için ara transferde önemli takviyeler yapılmasını şart koşan teknik direktör Mustafa Denizli, Brezilyalı Damiao, Arjantinli Calleri ve İtalyan Immobile'den sonra Togo'lu Adebayor'u da golcü adayları arasına ekledi.

Bu sezon başında Tottenham tarafından serbest bırakıldıktan sonra kulüp bulamayan 31 yaşındaki yıldızın takıma kazandırılmasını isteyen Denizli, bu futbolcunun golcülüğüne ve tecrübesine güveniyor. 

Emmanuel Adebayor

Fotomaç'ın haberşne göre; Sarı-kırmızılı yönetimin de, bonservisi elinde olduğu için Adebayor'a sıcak baktığı sızan bilgiler arasında. Daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelen yıldız futbolcu için futbol direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde temaslara başlayacağı bildirildi.

Şenol Güneş Oğuzhan'a değer biçti!

1.91 m.'lik boyuyla hava toplarında çok etkili olan Emmanuel Adebayor süratiyle de biliniyor. Ancak Galatasaray yönetimden bazı isimlerin "yaşlı" olduğu gerekçesiyle Adebayor'a soğuk baktıkları da ifade ediliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER