FENERBAHÇE

Fenerbahçe elini çabuk tutup bitirecek!

Fenerbahçe ile birlikte Uruguaylı yıldızın peşinde olan İngiliz ekibi Newcastle, aradan çekildi. West Bromwich ise teklif için Berahino'nun durumunu bekleme kararı aldı.

Fenerbahçe elini çabuk tutup bitirecek!

Fenerbahçe Yönetimi, takımdan ayrılmayı kafasına koyan Diego Rolan konusunda elini çabuk tutarak, başka takımlar devreye girmeden önce bu transferi bitirmek için harekete geçti.

Fernandao ve Van Persie’nin yanına bir golcü daha almak isteyen Fenerbahçe listenin ilk sırasına Bordeaux’un Diego Rolan’ın adını yazmıştı. Ancak Uruguaylı yıldız için Newcastle ve West Bromwich’in de devreye girmesi, maliyetin yükselmesine neden olmuştu. Dün İngiltere’den bu konuyla ilgili güzel haberler geldi.

Galatasaray'da transfer operasyonu tam gaz!

İngiliz medyası, Newcastle’ın Rolan’dan vazgeçip takım arkadaşı Henri Saivet için teklif yapacağını yazdı. West Bromwich’in ise Uruguaylı golcüye teklif yapmak için kendi oyuncusu Saido Berahino’nun durumunu bekleme kararı aldı. Chelsea ve Tottenham ilgilendiği Berahino’nun satılması halinde West Brom’un harekete geçeceği kaydedildi.

İlk teklif 5 milyon Euro

Newcastle’ın aradan çekilmesi, West Bromwich’in ise transferi ağırdan alması Fenerbahçe’nin iştahını kabarttı. Sarı-Lacivertliler, başka takımların araya girip fiyat yükseltmemesi için elini çabuk tutma kararı aldı. Sportif direktör Giuliano Terraneo’nun Portekiz yolculuğunu erteleyip, idari menacer Hasan Çetinkaya ile birlikte Fransa’ya giderek Rolan için resmi teklif yapması bekleniyor. Fenerbahçe’nin pazarlık masasına 5 milyon Euro (16 milyon TL) ile oturacağı iddia edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER