Eylül 2014 Haberleri

Moussa Sow taraftar yokluğundan yakınıyor

Moussa Sow taraftar yokluğundan yakınıyor Fenerbahçe'nin Senegalli forveti Moussa Sow kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan uyum açıklaması

Trabzonspor'dan uyum açıklaması Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan kulüp içindeki uyum hakkında açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor Beşiktaş'a hazırlanıyor

Balıkesirspor Beşiktaş'a hazırlanıyor Galatasaray'ı yenerek büyük bir sürprize imza atan Balıkesirspor aynı başarıyı Beşiktaş maçında da sergilemek istiyor.

Giresunspor Denizlispor'a hazırlanıyor

Giresunspor Denizlispor'a hazırlanıyor Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci oynanacak Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ziya Erdal neden o hareketi yaptı?

Ziya Erdal neden o hareketi yaptı? Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanan maçta eliyle 6 işareti yaparak olay yaratan Ziya Erdal, o hareketin anlamın için bir açıklama daha yaptı.

Rainbow Kayseri ilk galibiyete odaklandı

Rainbow Kayseri ilk galibiyete odaklandı Rainbow Kayseri Erkek Hentbol Takımı, ligdeki ilk galibiyetini almak için kolları sıvadı.

Kayseri Erciyes Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor

Kayseri Erciyes Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Bülent Korkmaz yönetiminde, ligin beşinci haftasında oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER