Eylül 2014 Haberleri

1. Lig'de puan kaybetmeyen kalmadı

1. Lig'de puan kaybetmeyen kalmadı PTT 1. Lig'de ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Osmanlıspor, 4. haftada Denizlispor deplasmanında aldığı beraberliğe rağmen liderliğini averajla sürdürdü.

Kayseri Erciyesspor taraftarlarından tepki!

Kayseri Erciyesspor taraftarlarından tepki! Kayseri Erciyesspor Taraftar Derneği, Torku Konyaspor deplasmanında Kayserili taraftara uygulanan farklı bilet ücretine tepki gösterdi.

Hafıza kaybı yaşayan Alman yıldız arkadaşlarını güldürmüş

Hafıza kaybı yaşayan Alman yıldız arkadaşlarını güldürmüş Dünya Kupası'nda Arjantin ile oynanan final maçında hafıza kaybı yaşayan Kramer'in o anlarını arkadaşları anlattı.

Burak Yılmaz Prandelli'nin en büyük kozu

Burak Yılmaz Prandelli'nin en büyük kozu G.Saray'ın tartışılan ismi Burak Yılmaz geçen yıl Devler Ligi'nde gol atamamasına karşın bu sezona daha iyi bir başlangıç yaptı.

Mehmet Okur Utah Jazz takım temsilcisi oldu

Mehmet Okur Utah Jazz takım temsilcisi oldu NBA'de uzun yıllar başarıyla ülkemizi temsil eden Mehmet Okur, basketbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor.

Sahte futbolcu İngiliz mankeni hamile bıraktı

Sahte futbolcu İngiliz mankeni hamile bıraktı İngiltere'nin Hull City takımında forma giyen futbolcu Curtis Davies'in adı ilginç bir sahtekarlık olayına karıştı.

İskoç model Heather McCartney maç sırasında soyundu

İskoç model Heather McCartney maç sırasında soyundu İskoç model Heather McCartney tuttuğu takım kazanırsa tribünde soyunacağını söyledi ardından sözünü de tuttu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER