Eylül 2014 Haberleri

Balıkesir Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Balıkesir Beşiktaş'ı gözüne kestirdi Yıllar sonra Süper Lig'e çıktıktan sonra kendi sahasında Galatasaray'ı mağlup eden Balıkesirspor'da bir sonraki hedef Beşiktaş maçı.

Burhan Eşer gol orucunu bozmak istiyor

Burhan Eşer gol orucunu bozmak istiyor Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, Burhan Eşer'in Sivasspor için vazgeçilmez bir isim oldugunu söyledi

Çilingiroğlu: Sergen kendine de Türk futboluna da ihanet etti

Çilingiroğlu: Sergen kendine de Türk futboluna da ihanet etti Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Kanaltürk'teki '2. sayfa' programında Sergen Yalçın hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

G.Saray'ın rakibi Arsenal'i tanıyalım

G.Saray'ın rakibi Arsenal'i tanıyalım Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı İngiliz devi Arsenal'i tanıyalım.

G.Saray Kadın Basket yeni sezona hazırlanıyor

G.Saray Kadın Basket yeni sezona hazırlanıyor Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başkanı Murat Özyer yaptıgı açıklamalarla basketbol liginde farklı bir gündem oluşturacaklarını söyledi.

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en saçma golü

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en saçma golü Brezilya 2.Liginde oynanan bir maçta atılan gol izleyenleri gülme krizine soktu.

Mourinho'nun elini sıkmadı

Mourinho'nun elini sıkmadı Premier Lig'de lider Chelsea'nin olaylarla gündemden düşmeyen menajeri Mourinho maç bitmeden soyunma odasına gidince beklemediği bir tepki aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER