Ağustos 2012 Haberleri

Galatasaray istiyordu Genoa kaptı

Galatasaray istiyordu Genoa kaptı Galatasaray ile de anılan Fiorentina'nın yıldız kanat oyuncusu Juan Manuel Vargas, Genoa ile anlaşmaya vardı.

El Clasico'yu 10 milyon kişi izledi

El Clasico'yu 10 milyon kişi izledi Real Madrid'in zaferi ile sona eren Süper Kupa Finali, İspanya'da yeni bir izlenme rekoruna sahip oldu.

<font color='#FF0000'>Sağ bek Kaka</font> için yanıt geldi!

<font color='#FF0000'>Sağ bek Kaka</font> için yanıt geldi! Beşiktaşlı yorumcu Reha Muhtar, Pazar akşamı Kaka Leite'nin sağ bek olduğunu söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Aydınus'a Dünya Kupası eleme maçı

Aydınus'a Dünya Kupası eleme maçı FIFA kokartlı hakemlerimizden Fırat Aydınus, 2014 Dünya Kupası elemelerinde oynanacak Norveç-Slovenya maçını yötenecek.

Yeniden aday olduğunu açıkladı

Yeniden aday olduğunu açıkladı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Hollanda ve Estonya maçı hakemleri

Hollanda ve Estonya maçı hakemleri A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ve Estonya ile yapacağı maçları yönetecek hakemler açıklandı..

Necati Ateş'e <font color='#FF0000'>talip var</font>

Necati Ateş'e <font color='#FF0000'>talip var</font> Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğuna attığı gollerle önemli katkı yapan Necati Ateş'e Eskişehirspor talip oldu..

TREND HABERLER
TREND HABERLER