Ağustos 2012 Haberleri

F.Bahçe UEFA Avrupa Ligi'ne alışık

F.Bahçe UEFA Avrupa Ligi'ne alışık Spartak Moskova'ya elenerek Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe, bu organizsyonun geçmişinde önemli bir yer alıyor.

Fenerbahçe'yi <font color='#FF0000'>reddettiler!</font>

Fenerbahçe'yi <font color='#FF0000'>reddettiler!</font> Fenerbahçe'nin Toulouse forması giyen Moussa Sissoko için teklif yaptığı ancak Fransız ekibi tarafından reddedildiği öğrenildi.

20 golden aşağısı beni kesmez!

20 golden aşağısı beni kesmez! 1.96'lık dev santrfor, Trabzonspor'da atacağı gollerle adını tekrar duyuracağını iddia etti.

G.Saray tecrübeli oyuncuyla anlaştı

G.Saray tecrübeli oyuncuyla anlaştı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Şebnem Kimyacıoğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yine Galatasaray göndermesi yaptı!

Yine Galatasaray göndermesi yaptı! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, futbol takımına sezon başı yemeği verdi.

Şanlıurfaspor hız kesmiyor!

Şanlıurfaspor hız kesmiyor! Şanlıurfaspor, P.T.T Lig'in ikinci haftasında, Karşıyakaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürüyor.

İstifasını <font color='#FF0000'>ben istemedim!</font>

İstifasını <font color='#FF0000'>ben istemedim!</font> Sadri Şener, Yusuf Reha Alp'in PFDK'dan istifasını değerlendirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER